Draagarmen

De draagarmen zijn bij de huidige Audi - ALLROAD (4BH) (00-05) automobielen een geavanceerd auto onderdeel geworden. Deze dienen met de grootste precisie geproduceerd te zijn om de auto het juiste rijgedrag te geven. Fabrikanten van draagarmen doen intensief onderzoek naar de juiste duurzame staal en rubber soorten, om aan de steeds hogere eisen van Audi - ALLROAD (4BH) (00-05) tegemoet te komen. Gerenommeerde draagarm fabrikanten die aan Audi - ALLROAD (4BH) (00-05) leveren zijn bv. TRW, Lenforder en Febi.
Draagarmen besteld bij www.autopartsonline.nl komen bij deze fabrikanten vandaan en voldoen dus aan alle Europesche kwaliteitsrichtlijnen.
 

Wanneer een draagarm vervangen?

Vaak verteld de APK-keurmeester u dat de draagarm van uw Audi - ALLROAD (4BH) (00-05) vervangen moet worden om goedkeuring en een APK verlening te krijgen. De draagarmrubbers zijn dan vaak te slap, dit zorgt voor een wat zweverig (niet strak) rijgedrag en kan gevaarlijk zijn.
Wanneer u bij het oprijden van een verkeersdrempel of stoep een hard klap voelt of een bonkend geluid hoort dan is dat een teken dat uw draagarmen versleten zijn. Vaak is het vervangen van de complete draagarm goedkoper dan het vervangen van alleen de rubbers of fuseekogels. Het persen van rubbers in de draagarmen is namelijk een kostbaar proces.
 

Prijs draagarm

Autopartsonline.nl biedt Audi - ALLROAD (4BH) (00-05) draagarmen goedkoop aan. De korting kan oplopen tot wel 60% t.o.v. de winkelprijzen. Dit is mogelijk doordat Autopartsonline direct bij de fabrikanten inkoopt en rechtstreeks aan u levert, er zit dus geen dure schakeltussen. U profiteert dus direct van onze groothandels prijzen voor A-merk draagarmen.
 

Hoe en waar kan ik mijn draagarm vervangen.

Vervangen van een draagarm is geen ingewikkelde klus en u heeft vaak geen speciaal gereedschap nodig. Op internet kunt u vele montagefilmpjes laten zien.
Tevens kunt u alle auto onderdelen die u bij Autopartsonline.nl koopt tegen een vriendelijk tarief laten monteren in onze eigen garage in Harderwijk.

Levertijd

Autopartsonline.nl levert binnen 24 uur per TNT-Post bij u thuis. Betalen kunt u veilig via de bank of giro met iDeal of aan de postbode.
 
iDeal-internetbankbetaling (tot 16.00 uur) volgende dag in huis
Normale overboeking via bank/giro 3 dagen later in huis
Rembours (Betalen aan postbode) 2 dagen later in huis

Houdt u altijd rekening met weekends en zon- en feestdagen.
U kunt bij ons betalen met iDeal.

Contact

AFHALEN (Eerst even bellen)
Jagerserf 13
3851 SM  ERMELO
MONTAGE (Autobedrijf Dubois)
Pascalstraat 2B
3846 AM Harderwijk (ind. lorentz)

OPENINGSTIJDEN
Maandag t/m vrijdag 9.00 - 17.00
Zaterdag 9.00 - 11.00
 
AUTOPARTSONLINE    
Tel: 0341-267704 Kamer van Koophandel: 08128458
      0341-267637 Rekeningnummer: 572.051.859 (ABN-Amro)
  BTW-nummer: NL 819204900B.01